Slik er det å være intern hos Anthon Eiendom

Bli bedre kjent med Nora Iversen Røed (22) og Tor Einar Ludvigsen (24), som er interns hos «nye» Anthon Eiendom frem til jul.

Hvordan er det å være intern hos Anthon Eiendom?

Nora: – Å gå fra bachelor i Organisasjonspsykologi, HR og ledelse til å jobbe med eiendomsutvikling har vært en total karrieremessig helomvending. Det har likevel gått over all forventning, og mye av grunnen er den gode oppfølgingen jeg har fått underveis.

Tor Einar: – Det å være intern i Anthon Eiendom er veldig lærerikt. Jeg får stort utbytte av å jobbe her ved siden av studiet. Dette merker jeg ved at det vi diskuterer og lærer på skolen, ofte dukker opp i jobbsammenheng.

Beskriv en typisk arbeidsdag i Anthon Eiendom!

Nora: – I hovedsak er oppgaven min å bistå utviklingsdirektør Fredrik W. Baumann i rehabiliteringsprosjektet ØV13, som bygges i en totalentreprise med Betonmast. Jeg har fått delta i byggherremøter, møter med arkitekter og rådgivere, utleiemøter og mye mer. Jeg har også fått i ansvar å utvikle og analysere et konsept med Coworking-arealer. Og så har jeg vært så heldig å signere ny kontrakt som gjør at jeg kan fortsette å jobbe med dette etter endt internship, sier Nora.

Tor Einar: – Jeg har hovedsaklig jobbet med finansdirektør Espen Holm. Han har både latt meg få lov til å følge ham i det daglige, men også gitt meg selvstendige oppgaver som jeg jevnlig får tilbakemeldinger på. Dette har vært en fin fordeling for min del, da dette er mitt første møte med arbeidslivet innen næringseiendom.

Hva er det beste med internshipet så langt?

Nora: – Det er så mye bra, men noe av det beste er at det er utrolig inspirerende å jobbe tett med så dyktige folk. Det gir meg mye energi. I tillegg vil jeg også understreke at å kombinere teori og praksis skaper et høyere læringsutbytte ettersom det gir meg knagger å henge teorien på.

Tor Einar. –  Så langt er det menneskene jeg har blitt kjent med. Det er utrolig behagelig å være ny her. Det er alltid mye nytt å sette seg inn i, men jeg får alltid svar med én gang jeg lurer på noe.

Hvilke erfaringer tar du med deg videre inn i arbeidslivet?

Nora:  – At erfaring skapes gjennom å prøve og feile, noe jeg har fått mulighet til å gjøre. Jeg har også sett med egne øyne at godt samarbeid er vesentlig for kreativitet og innovasjon. Jeg tror at å koble på den riktige kompetansen tidlig i prosesser og skape arenaer for samarbeid har stor betydning for enhver virksomhet – spesielt nå i en tid med mye endringer.

Tor Einar: – Hvor god og bred kompetanse som kreves for å utvikle og drifte eiendom i et selskap som Anthon Eiendom. Eiendomsutvikling og forvaltning av eiendommer er et utrolig omfattende fagfelt. Det å jobbe tett sammen på tvers av fagfelt er veldig viktig for å lykkes.