Øvre Vollgate 13

Ny eiendom rehabilitert i «Anthon B Nilsen-kvartalet».

  • Areal

    7 300 m²

  • Type

    Kontor

Kort om eiendommen

  • Meget sentral beliggenhet
  • Stort utvalg av fasiliteter
  • Topp moderne kontorbygg

Kontaktperson

Fredrik Baumann

Utviklingsdirektør

46921450

fb@anthoneiendom.no

Arbeidet med rehabilitering av Øvre Vollgate 13 var ferdig i første halvår 2023.Bygget er blitt et elegant, robust og tidløst bygg med en rekke innovative løsninger fordelt over 10 etasjer – 8 over bakken. De øverste etasjene har sørvendte terrasser og panoramautsikt over fjorden og de vestlige deler av byen.Bygget er et miljøriktig smartbygg som tilfredsstiller kravene til BREEAM-NOR very good-sertifisering. Bygget ble opprinnelig oppført i 1939, tegnet av den markante arktitekten Odd Nansen – sønn av Fridtjof Nansen.Rehabiliteringen er ledet av arkitektfirmaene Pushak og I-ark.

Bygget har etter rehabiliteringen en åpen, tilgjengelig førsteetasje, som har god kontakt med gaten.. Et skulpturelt glasstak over et stort atrium gir visuell kontakt med etasjene lengre opp i bygget. Heis og hovedtrapp er sentralt plassert for å gi kontorarealene rik tilgang til dagslys. Planløsningen gir rom både for gruppearbeider, møter og arbeidsro. Den sentrale plasseringen av kommunikasjon muliggjør oppdeling av utleiearealene i flere soner og mellom flere leietakere.

Interiøret er en oppgradering og forsterkning av funksjonalismens rasjonelle eleganse med solide og robuste materialvalg. Dette er forent med en moderne, eksklusiv estetikk, gjennom bruk av messing i rekkverk og detaljer, kombinert med lys terrazzo og eikefinér med spiler og eikegulv.

I inngangspartiet møtes besøkende av en «barception» - en kombinasjon av en kaffebar og resepsjon. Underetasjene rommer møteromssenter og treningsarealer. Leietakerne i Øvre Vollgate 13 har også tilgang til alle tjenestene som tilbys i servicekonseptet «Frydefull jobb».

Beliggenhet