Øvre Vollgate 13

Ny eiendom rehabiliteres i «Anthon B Nilsen-kvartalet».

 • Areal

  7 300 m²

 • Type

  Kontor

 • Ledig fra

  Q4 2022

Kort om eiendommen

 • Meget sentral beliggenhet
 • Stort utvalg av fasiliteter
 • Topp moderne kontorbygg

Kontaktperson

Fredrik Baumann

Utviklingsdirektør

46921450

fb@anthoneiendom.no

Anthon Eiendom er i ferd med å utvikle Øvre Vollgate 13 til et elegant, robust og tidløst bygg - kombinert med spenstig nytenking. Bygget vil etter rehabiliteringen være på 10 etasjer, hvorav 2 blir underetasjer. De øverste etasjene vil få sydvendte terrasser, og panoramautsikt utover fjorden. Flere av etasjene under får også terrasser tilknyttet kontorarealene.

Eiendommen skal totalrehabiliteres for å bli et miljøriktig smartbygg med minimum BREEAM-NOR Very Good-sertifisering. Det legges stor vekt på gjenbruk av materialer og bygget tegnes med stor grad av fleksibilitet for tilpasning til både vekst og reduksjon i leietakeres behov.

Bygget får en åpen, tilgjengelig førsteetasje, som har god kontakt med gaten.. Et skulpturelt glasstak over et stort atrium gir visuell kontakt med etasjene lengre opp i bygget. Heis og hovedtrapp plasseres sentralt for å gi kontorarealene rik tilgang til dagslys. Planløsningen gir rom både for gruppearbeider, møter og arbeidsro. Den sentrale plasseringen av kommunikasjon muliggjør oppdeling av utleiearealene i flere soner og mellom flere leietakere.

Interiøret er en oppgradering og forsterkning av funksjonalismens rasjonelle eleganse med solide og robuste materialvalg. Dette er forent med en moderne, eksklusiv estetikk, gjennom bruk av messing i rekkverk og detaljer, kombinert med lys terrazzo og eikefinér med spiler og eikegulv.

Du kommer rett inn til et stort område med dobbel takhøyde som et overdekket atrium. Resten av første etasje samt 2.-8. etasje og underetasje består av nye, lyse og luftige kontorlokaler.

Heiser til underetasjer og de syv øvrige etasjene er lagt sentralt og synlig midt i bygget. Alle etasjer får et eksklusivt preg med materialer av høy kvalitet, blant annet hvit betong, glass og messing. En åpen, stor trapp går ned til de to underetasjene.

Beliggenhet