Rådhusgata 27

Et markant signalbygg med front mot Akershus, Rådhusplassen og Aker Brygge.

  • Areal

    18 000m²

  • Type

    Kontor

Kort om eiendommen

  • Prestisjebygg
  • Sentral beliggenhet med vakker utsikt
  • Omfattende tjenestetilbud for leietakerne

Kontaktperson

Tanita Michael

Eiendomssjef

45434270

tm@anthoneiendom.no

Rådhusgata 27 fremstår som et landemerke sentralt i Oslo. Bygningen er et kontorbygg spesielt tilpasset terrengforholdene med ti etasjer over terreng mot Øvre Vollgate, samt tre etasjer delvis over terreng og avtrappet ned mot Rosenkrantz’ gate. Det er ytterligere to kjelleretasjer slik at bygningen totalt sett er bebygget med femten etasjer, inklusive underetasjer og parkeringskjeller. På sydsiden av bygningen knyttes øvre og nedre nivå av Rådhusgaten sammen med den vakre Blomstertrappen - som også danner inngangspartiet til den populære restauranten Kullt.

Bygningen er tegnet av arkitekt Lambertz-Nilssen, og er den den største eiendommen i det vi kaller Anthon B Nilsen-kvartalet.

I 2010 startet en omfattende rehabilitering av bygget.Arbeidet tok nesten to år. I rehabiliteringen ble den opprinnelige tambakfasaden beholdt, mens interiør og tekniske løsninger gjennomgikk en omfattende modernisering. Underliggende mål var å skape utgangspunktet for utviklingen av et helt kvartal med ensartet kvalitet og en tydelig identitet.

I rehabiliteringen ble den tilstøtende eiendommen, Øvre Vollgate 7, som også eies av Anthon Eiendom AS, slått sammen med Rådhusgata 27 for å skape større og mer effektive arealer i hver etasje. Eiendommen har et elegant felles inngangsparti med betjent resepsjon, møteromsenter, auditorium og velutstyrte treningsrom i kjelleretasjene. Leietakere kan også gjøre bruk av Anthon Eiendoms servicekonsept «Frydefull Jobb» som tar sikte på å gjøre hverdagen enklere for dem som har sitt arbeid i bygget.

Beliggenhet