Pendlerbolig

Norges beste hjem når du ikke er hjemme!

 • Areal

  500 stk

 • Type

  Pendlerbolig

Kort om eiendommen

 • Sentralt, men skjermet
 • Stor fleksibilitet
 • Permanent og forutsigbart

Kontaktperson

Magne Ridderholt

Prosjektdirektør

90175319

mr@anthoneiendom.no

Vi er overbevist om at trivsel og søvnkvalitet er to sterke suksesskriterier for at arbeidere skal prestere godt på jobben. Derfor har vi utviklet et skreddersydd konsept for inntil 750 pendlere med tilhørende servicetilbud i Lahaugmoen Næringspark. Vårt mål er å tilby Norges beste og mest moderne botilbud for pendlere.

På Lahaugmoen skal du kunne trives og sove godt, selv om du ikke bor hjemme i arbeidsperioden. Kombinasjonen av skjermede omgivelser, godt inneklima, servicefunksjoner og strategisk beliggenhet i forhold til arbeid og hjem, mener vi er med på å øke trivselen. Her bor du ikke i midlertidig brakkerigger, men får heller et midlertidig hjem du kan trives i, og møte andre over en kopp kaffe eller middag i kantina eller på ditt eget minikjøkken. Dette underbygger vår målsetning om å tilrettelegge for «et hjem hjemmefra».


Service for leietakerne

Kantine/bistro, rengjøringstilbud og bilpleie er bare noe av det som finnes på Lahaugmoen. I tillegg ønsker vi at andre virksomheter, som blant annet nærbutikk og frisør, skal etablere seg på området. Som leietaker skal du selv kunne bestemme hvilken grad av service du vil ha, enten du vil ha full hotelloppvartning eller om du vil vaske og lage mat selv.


pendlerbolig.no


Beliggenhet

Lahaugmoen er strategisk lokalisert mellom Oslo og Gardermoen, RV4 og E6 ved Gjelleråsen. Med andre ord har du kort vei til Gardermoen, Oslo og svenskegrensen. Blant dagens innkvarteringsleietakere finnes en rekke store, seriøse entreprenør- og tjenestevirksomheter.


Adkomst og kommunikasjon

Adkomst E6: Ta av E6 i Hvam-krysset (Olavsgård) og kjør mot Gjelleråsen. Etter ca. 3 minutter tar du avkjøring til venstre mot Lahaugmoen.

Adkomst RV4: Ta av i rundkjøringen ved Gjelleråsen og kjør mot E6/Lillestrøm. Etter ca. 3 minutter tar du avkjøring til høyre mot Lahaugmoen.


Strategiske avstander

 • Oslo Lufthavn Gardermoen: 34 km
 • Lillestrøm stasjon: 8 km
 • Oslo S: 20 km
 • Oslo Havn (Danmark/Tyskland): 24 km

Beliggenhet