Øvre Vollgt.9 - 4.etg

Moderne kontorlokaler med eleganse og særpreg.

 • Areal

  721m²

 • Type

  Kontor

 • Antall arbeidsplasser

  15-25

 • Ledig fra

  01.02.2023

Kontaktperson

Tanita Michael

Eiendomssjef

45434270

tm@anthoneiendom.no

Øvre Vollgate 9 er en av fem eiendommer i Anthon Eiendoms portefølje i Øvre Vollgate og Rådhusgata – det såkalte Anthon B Nilsen-kvartalet. Dette meget attraktive området i Kvadraturen ligger sentralt plassert i det som kalles Oslos Central Business District – CBD – med korte avstander til kollektivtilbud og viktige instanser og institusjoner. Området har i løpet av de siste 10 årene vært gjenstand for store endringer med rehabilitering av flere av byggene og oppgradering av gateplanet.

I 2018 sto Øvre Vollgate 9 ferdig etter en omfattende rehabilitering. Fasadens klassiske preg er beholdt, mens de bakenforliggende deler av bygget ble revet og erstattet med ny bygningsmasse. I Anthon Eiendom kaller vi dette «bevaring gjennom utvikling».

Sentrale grep i modernisering av bygningen var å skape et glassoverbygget gårdsrom som preges av et arkitektonisk lite mesterverk i form av et skulpturelt utformet trappeløp opp gjennom etasjene. Byggets areal fordeler seg på fire etasjer med sjarmerende kontorlokaler, en første etasje med møteromsenter og en elegant lounge og en underetasje med felles kantine. Det er også gjennomgang direkte til garasjearealer i Rådhusgaten 27.

Leietakerne i Øvre Vollgate 9 har også tilgang til alle tjenestene som tilbys i servicekonseptet «Frydefull jobb». Dette inkluderer tilgang til treningsarealer og sykkelparkering, samt hjelp til å løse praktiske utfordringer som gjør hverdagen lettere for den enkelte.

Beliggenhet