Øvre Vollgt.9 - 2.etg

Meget representative kontorlokaler med gode kvaliteter og unik arkitektur til leie.

 • Areal

  763m²

 • Type

  Kontor

 • Antall arbeidsplasser

  15-45

 • Ledig fra

  01.01.2022

Kontaktperson

I 2018 ble lokalene rehabilitert med fokus på å kombinere ny og gammel arkitektur. Det ble lagt vekt på materialer av høy kvalitet og et helhetlig estetisk uttrykk.

Lokalet er bestående av en nybygget del med vinduer fra gulv til tak og en historisk bygningsmasse fra sent 1800 tallet. Etter rehabiliteringen er det tilpasset en smart utforming med ulike arbeidssoner som passer utmerket til en aktiv arbeidshverdag. Arealet kan håndtere opp til 45 arbeidsplasser med tilhørende støtterom som multirom eller møterom

Fellesfasiliteter:
Øvre Vollgate 9 er en del av Anthon B. Nilsen kvartalet hvor du er en del av servicekonseptet Frydefull jobb. Servicen i eiendommen legger til rette for en optimal jobbhverdag hvor alle behov kan dekkes.

Personalrestaurant.
I eiendommens underetasje er det etablert en flott personal restaurant som serverer lunsj. Dette er samtidig et flott sted å ta uformelle møter eller tilbringe deler av arbeidsdagen.

Lounge
Ved inngangen er det en presentabel lounge hvor du kan ta i mot besøkende eller ta en kopp kaffe

Møteromssenter og auditorium
I første etasje er det 4 flotte møterom til fri bruk for leietaker. Dersom man ønsker å samle større forsamlinger har eiendommen et større auditorium.

Sykkelparkering m. sykkelutleie
Dersom du ønsker å sykle til jobben er det en låst sykkelparkering med sykkelvask og serivcestasjon. Det er også mulighet til å leie sykkel.

Trimrom, dusj/garderobe
Fullverdig treningsrom tilrettelagt for en aktiv hverdag med gode garderobe muligheter.


Beliggenhet