Hurum Brygge

I fremtiden vil du kunne bo eller feriere – eller begge deler – der Oslofjorden åpner seg mot syd.

  • Areal

    Opptil 67 000 m²

  • Type

    Boliger

Kort om eiendommen

  • Rett ved sjøen
  • Idyllisk
  • Praktfull utsikt

Kontaktperson

Henning Sørlie

Prosjektdirektør

91372602

hs@anthoneiendom.no

Dersom alt går som vi ønsker, vil det i årene som kommer vokse fram en helt ny kystby med boliger og fritidsboliger for et bærekraftig liv på Hurum Brygge – helt syd på Hurum-halvøya. Kystbyen på Hurum Brygge vil bygges med moderne løsninger for å ta vare på både mennesker og miljø og tilby samfunnsnyttige deleløsninger for å minimere ressursbruken i hverdagen.

Det første delprosjektet av en omfattende masterplan for kystbyen, er bygging av 65 boliger på den nordøstlige delen av eiendommen – fordelt på 56 leiligheter, 8 rekkehus og 1 enebolig. I tillegg er all gammel fabrikkbebyggelse – med unntak av noen verneverdige teglstensbygninger – revet og sjøfronten planert med grøntanlegg, turveier og brygge på den gamle dypvannskaia.

Og alt dette vil du finne 60 km fra Oslo sentrum, 45 km fra Asker og 45 km fra Drammen. Og 1 km fra Tofte sentrum der du finner butikker, skole og barnehage.

Så godt som alle enhetene i første byggetrinn er solgt, og innflytting vil skje i fjerde kvartal 2023 og første kvartal 2024.Fjordbyen som visjon

De 65 boligene er et første skritt på veien mot å realisere visjonen for Hurum Brygge: En ny kystby for fastboende og fritidsboende med rom for aktiviteter og rekreasjon i et maritimt miljø med havn og servicevirksomheter. Og gode turmuligheter innover halvøya.

Men en visjon er akkurat det, et ønske for hva vi skal få til på lang sikt. Imidlertid er det mange utfordringer på den lange veien dit, og det må finnes gode løsninger på disse utfordringene før drømmen kan bli virkelighet.

Beliggenhet

Hurum Brygge ligger meget flott til på Tofte på Hurum. Ca. 60 min. fra Oslo med bil synes vi er akkurat passe sentralt/usentralt for en fritidsbolig eller en permanent bolig ved Oslofjorden.