Tanita Michael blir eiendomssjef i Anthon Eiendom

Anthon Eiendom trengte ikke se lenger enn til økonomiavdelingen da de i fjor skulle finne ny eiendomssjef. Det var nemlig Tanita Michael, tidligere controller i selskapet, som trakk det lengste strået.

– Det var en enorm tillitserklæring, og det føltes utrolig gøy og spennende å få denne muligheten. Jeg ser veldig frem til å begi meg ut på nye utfordringer hos Anthon Eiendom, sier Tanita.

Større brikke i et mindre selskap
Fra 2023 er det Tanita som har ansvaret for forvaltning av næringsporteføljen til Anthon Eiendom. Det passer som hånd i hanske for den unge lovende 32-åringen, som har solid erfaring som tidligere eiendomsforvalter i OBOS og konsulent i KLP å vise til på CV-en.

– Etter flere år i større konsern var det spennende å få komme til Anthon Eiendom og bli en større brikke i et mindre selskap. Med to fine år som controller ser jeg virkelig frem til å starte i stillingen som eiendomssjef i selskapet. Det har nå gått fem dager, og det lover allerede godt, ler Tanita Michael.

En uvurderlig ressurs
Tanita blir nå eiendomssjef i Anthon Eiendom, men for valg av arbeidsplass er det fortsatt kolleger og miljøet som veier tyngst på vektskålen.

– Det viktigste for å trives på arbeidsplassen for meg er å være rundt dyktige og flinke folk som brenner for det de gjør. Det motiverer meg mer enn noe annet! I tillegg til rom for personlig utvikling og stor takhøyde, og et hyggelig sosialt miljø, sjekker Anthon Eiendom av på alle boksene. At de nå valgte å satse på intern rekruttering til rollen som eiendomssjef, er utrolig stas! sier hun.

Tryggvi Olafsson, forvaltningsdirektør i Anthon Eiendom, var ansvarlig for ansettelsesprosessen. Han er svært fornøyd med at valget falt på Tanita Michael.

– Tanita var og er en verdifull økonom og controller for Anthon Eiendom. Ved å kombinere sitt økonomiske talent med sin lidenskap for næringsmarkedet, var dette en unik mulighet vi måtte gripe med begge hender. Jeg er sikker på at vi kommer til å se mye bra fra Tanita innen forvaltning av næringseiendommer for oss fremover, sier Tryggvi Olafsson.

Et todelt 2023 for eiendomsbransjen
I tillegg til at Anthon Eiendom utvikler og forvalter eiendom innen lager- og logistikk, og også snuser på boligmarkedet med sitt første boligprosjekt i Hurum, står næringseiendommer sentralt i selskapets portefølje. På spørsmålet om hvordan markedet innen næringseiendom vil se ut i Oslo og Viken i år, tror den nyansatte eiendomssjefen at vi kan vente oss et todelt 2023.

– På den ene siden opplever vi leiemarkedet sentralt i Oslo som godt akkurat her og nå, men med noen mørke skyer i horisonten. På den andre siden ser vi at renteøkningene og høy inflasjon har skapt usikre tider som fører til at flere sitter stille i båten når det kommer til kjøp av næringseiendom. Det er spennende tider i vente, avslutter Tanita.