Sjømat i verdensklasse har flyttet inn i Rådhusgata 27

I Rådhusgata 27 skjuler det seg et spennende lokale på 250 kvm, inn under en gammel trapp. Anthon Eiendom har transformert dette spesielle byrommet til et spennende serveringslokale. Velkommen inn til sjømatrestauranten Aquarie!

Nyåpnede Aquariet er beviset på at kreativitet og arkitektur kan være med på å forvandle et byrom fra noe anonymt til et spennende innslag i bybildet. Entrer du signalbygget i glass på toppen av blomstertrappen i Rådhusgata, får du oppleve sjømat i verdensklasse. Vår nye leietaker er ingen ringere enn kokken Jonathan Romano, som har over 20 års erfaring fra restaurantbransjen. Romano har åpnet 25 restauranter i løpet av sin karriere – men dette er første gang han lager et konsept som er 100 prosent basert på egne erfaringer og drømmer.

Nykommeren Aquarie har allerede fått toppkarakterer i Aftenposten. Menyen følger sesongen. Gjengen på kjøkkenet tilbereder havets fristelser med respekt og ydmykhet – og tilbyr så klart vin som matcher rettene med perfeksjon.

Samarbeidet med kona, en drøm ble til virkelighet
– Det hele startet da utleiesjefen i Anton Eiendom, Vebjørn Bøe Dyrø, tok kontakt med meg og spurte om jeg var interessert i å åpne noe nytt og spennende. Det tok ikke lang tid før jeg møtte opp på befaring for å se hva de hadde tilgjengelig av lokaler. Jeg hadde ingen konkrete planer om å åpne noe nytt, men jeg må innrømme at jeg gikk og bar på en drøm, forteller mesterkokken.

Straks han så lokalet, forvandlet drømmen seg til en klar visjon.

– Dette prosjektet skulle være mitt og jeg skulle være med fra starten av!

Og sammen med sin kone, Anne Lene Romano, laget paret restauranten Aquariet fra bunnen av, som en god hjemmelaget saus. De samarbeidet om alt fra infrastrukturen i selve restauranten til kosmetisk oppussing.

– Man kan vel trygt si at Aquarie er blitt vår nye baby, humrer han.

Et felles ønske om å lykkes
Han beskriver prosessen med Anton Eiendom som helt super.

– Å jobbe sammen med folk som er fremoverlente og vil at andre skal lykkes, gir energi og styrke. Vi fikk frie tøyler når det kom til innredning og oppussing. Anthon Eiendom var klar i sin tale da leiekontrakten ble signert: «Gjør det så kult som overhodet mulig!».

Det er viktig for Anthon Eiendom at leietaker lykkes. Og det merker Romano godt.

Med Anthon Eiendom som utleier
– Å ha en fremoverlent utleier som ser langsiktig på prosjektet og viser en ekstrem fleksibilitet for å jobbe mot felles mål, har betydd veldig mye for meg.

Og til andre som ser etter restaurantlokaler, melder sjømateksperten:

– Følg magefølelsen, og finn deg en utleier som har troen på det du gjør. Det er tydelig at Anton Eiendom heier på oss hele veien til desserten!

Sitter du på en spennende tomt, eller ide? Ta kontakt med utviklingsdirektør Fredrik Baumann fb@abne.no.