Ledende IT- og kommunikasjonsaktører fyller nye Øvre Vollgate 13

Etter at Anthon Eiendom for noen uker siden tegnet kontrakt med kommunikasjons-huset First House for leie av de tre øverste etasjene i nye Øvre Vollgate 13, kan vi nå annonsere at to ledende IT-selskaper har inngått avtaler for leie av 2., 3., 4. og 5. etasje. Bygget er dermed så godt som fullt utleid.

– Nye Øvre Vollgate 13 består nå av en attraktiv miks av bransjeledende aktører fra to spennende bransjer som dominerende leietakere, sier adm. dir. Peder Chr. Løvenskiold i Anthon Eiendom.

Spennende internasjonale leietakere
De nye leietakerne er den norske virksomheten til Kyndryl – verdens største leverandør av IT-infrastruktur. Videre har det nyfusjonerte Cegal-Sysco tegnet kontrakt for to etasjer som vil huse de Oslo-baserte ansatte av denne ekspansive, norskeide teknologispesialisten med sin spisskompetanse på energisektoren. Begge selskapene understreker at det er en kombinasjon av beliggenhet og lokalenes kvalitet og utleiers fleksibilitet og servicetilbud som har vært avgjørende for valget av nye kontorer. – Vi er selvfølgelig veldig fornøyd med at bygget nå er fylt opp med leietakere fra toppsjiktet i næringslivet, og er overbevist om at dette vil skape ny energi for hele Øvre Vollgate, understreker adm. dir. Løvenskiold.

For mer informasjon:

Adm. dir. Peder Chr. Løvenskiold, +47 908 60 783/pcl@anthoneiendom.no