Hurum Brygge: Bolig ved vannet, under én time fra Oslo

Å bo ved sjøen, en liten snartur fra Oslo sentrum. For godt til å være sant? Absolutt ikke! Nå kan du sikre deg leilighet, et rekkehus eller enebolig i sjøkanten på den idylliske Hurum-halvøya.

– Her får du skikkelige gode, moderne boliger med fantastisk beliggenhet. Byggene i første byggetrinn på Hurum Brygge vil ligge rett ved en nydelig sandstrand. Du kan i praksis gå rett ut fra terrassen og ned til vannet for å ta deg et forfriskende morgenbad, sier Henning Sørlie, prosjektdirektør i Anthon B Nilsen Eiendom, som er utbygger for det spennende prosjektet.

Hytte ved vannet?
Det er ingen tvil om Hurum Brygge er en unik mulighet til å skaffe seg bolig ved sjøen. Sørlie er spent på fordelingen mellom fastboende og fritidsboende.

– Det er ingen boplikt, så vi forventer at flere vil vurderer dette som sitt hjem nummer to. En fritidsbolig en liten time fra Oslo. Visjonen vår er å skape et blandet miljø for fastboende og fritidsboende, som alle vil ha glede av den fantastiske beliggenheten helt syd på Hurum.

Ta kontakt med Henning Sørlie om du vil komme på visning, eller om du ønsker å vite mer. Send en e-post til hs@abne.no i dag!

Leilighetene vil ha store vinduer og romslige terrasser med en fantastisk utsikt mot syd og øst. Det er lagt stor vekt på arealeffektive og gjennomtenkte planløsninger.

Godt og aktivt liv
Livet skal være godt og aktivt på Hurum Brygge. Anthon B Nilsen vil skape et miljø der man både kan koble av og være i bevegelse. Det er også mye spennende som skjer i området, som har blitt en del av nye Asker kommune.

– Med bolig her vil du nyte godt av utviklingen i Hurum. Det satses blant annet på å bedre kollektivtilbudet for halvøyas tettsteder. I visjonen vår inngår også en helt ny molo og en større båthavn med marina, og vi ser for oss samarbeid og deling for effektiv bruk av ressurser. Delingen kan dreie seg både om transportløsninger og fellesgoder. Målet er å minimere både ressursbruk og klimaavtrykk.

Frodig og grønt
Den gamle fabrikkbebyggelsen i området rives når byggingen starter.. De gamle, fredede teglsteinsbygningene vil imidlertid stå igjen og være en naturlig del av det nye området.

For gående og syklende er det planlagt en kyststi som strekker seg gjennom hele området. Det skal være frodig og variert med mulighet for både lek, aktivitet og opphold. Sentralt mellom bebyggelsen er det plassert en felles lekeplass skjermet mot trafikkarealene, men med åpning ned mot sjøen og gode solforhold. Prosjektet skal både gi en følelse av intimitet og felleskap, avslutter Sørlie.