First House inngår avtale om nye kontorlokaler i Øvre Vollgate

Kommunikasjonshuset First House har som første leietaker inngått avtale med Anthon Eiendom om leie av de tre øverste etasjene i Øvre Vollgate 13 fra mars 2023. Eiendommen er under full rehabilitering, og vil ved innflyttingen fremstå som et miljøriktig smartbygg med BREEAM-NOR Very Good sertifisering.

I planleggingen av det nye bygget er det lagt vekt på å skape et fleksibelt og robust bygg tilpasset de arbeids- og organisasjonsformer som vil prege fremtidens virksomheter. I det ti etasjer store bygget vil det være et fleksibelt møteromssenter i underetasjen samt kafé og lounge i en åpen, innbydende inngangsetasje. Leietakere vil også ha tilgang til alle tjenester i konseptet Frydefull jobb som tilbys i Anthon Eiendom-kvartalet.

– Ved valg av våre nye lokaler har vi lagt vekt på beliggenhet, arealeffektivitet og trivsel for våre medarbeidere som ofte opplever at arbeidsdagene blir ganske hektiske, sier adm. dir. Per Høiby i First House i en kommentar til avtalen.


I Øvre Vollgate ligger vi meget sentralt plassert på aksen mellom Aker Brygge og Bjørvika, med flott utsikt over byen og sjøen. Og i Anthon Eiendom har vi funnet en utleier som lever for å skape frydefulle og effektive hverdager for leietakerne, sier Høiby.

– Vi er utrolig stolte og fornøyde med å få First House inn i dette nye kvalitetsbygget i Øvre Vollgate 13, sier adm. dir. Peder Chr. Løvenskiold i Anthon Eiendom. Våre eiendommer i dette området strekker seg fra signalbygget i Rådhusgata 27, i sydenden, til ØV 13 som nå rehabiliteres i nordenden av gata. For oss er First House et veldig godt eksempel på den type virksomhet vi mener passer i området, og som vil kunne ha stor nytte av den fleksibiliteten og de tjenestene som ligger i tjenestekonseptet Frydefull jobb, fremhever Løvenskiold.

For mer informasjon:

Per Høiby, First House AS, +47 994 55 225/ph@firsthouse.no

Peder Chr. Løvenskiold, Anthon Eiendom AS,
+47 908 60 783/pcl@anthoneiendom.no

Les mer om byggeprosjektet ovrevollgate13.no her!