En føremelding fra Team Anthon

2020 ble spesiell, med avlyste løp og renn. Team Anthon satser på oppkjøring mot et normalår i 2022, og har Marcialonga og Birken som høye mål!

Til tross for supre forhold i marka lar fellestreningene seg vente. Rennene i år har så langt blitt utsatt eller avlyst. Det er dessverre forbeholdt på de fleste renn fremover.

– Vi håper dog at fellestreningene snart kommer i gang som normalt hver mandag i Sørkedalen/Skansebakken, forteller Fredrik W. Baumann. – Videre håper vi på mulighetene for en vintersamling. Det er bare å melde seg på Team Anthons treningsøkter. Dette gjøres på lagets Facebook-side, klikk deg inn her Nordic Ski Team / Team Anthon.


Alle nivåer
Team Anthon har deltakere på mange nivåer. Målet er å trene sammen, i lange løp på ski eller på beina. – Vi er blitt en sosial og hyggelig gjeng, melder Baumann.

Foruten laget så co-sponser Team Anthon unge lovende Stian Hoelgaard, som går for Koteng. – Hoelgaard holder god fart på ski classics, og kom inn på 6. plass i Marcialonga i slutten av januar i år. Det er sterkt. Målet er nok revansj på 2. plassen i Vasaloppet i 2021. Baumann legger også til at han oppfordrer folk til å melde seg på treningene. – Det kommer en dag hvor vi kan trene sammen, som vi gjorde før. Det gleder vi oss alle til!

Kontaktperson Team Anthon:

Fredrik W. Baumann,
Mobiltelefon: 469 21 450
E-post: fb@abne.no

Strava: Søk etter Nordic Ski Team