Bli med på Anthonstafetten – for alle aktører i eiendomsbransjen

Anthon Eiendom inviterer nok en gang til Anthonstafetten, tirsdag 3. mai i Frognerparken. Stafetten er først og fremst en pengeinnsamlig til Aktiv mot kreft, men også en vennlig kappestrid for alle aktører i eiendomsbransjen.

– Anthonstafetten skulle opprinnelig være et fast årlig innslag fra og med 2019, men vi rakk bare én runde før pandemien rammet. Arrangementet var forøvrig så vellykket at nå som det er mulig, slår vi til igjen, forteller arrangør og utleiesjef i Anthon Eiendom Vebjørn Bøe Dyrø.

Først og fremst er Anthonstafetten et verktøy Anthon Eiendom bruker for å skaffe økonomisk støtte til Aktiv mot kreft – en organisasjon eiendomsselskapet har støttet i mange år. Dernest er stafetten et arrangement Anthon Eiendom gjennomfører for å bidra til folkehelsen i eiendomsbransjen. 

– Den største forskjellen i år blir kanskje at noen kommer til å bli litt fortere andpustne etter et par perioder med stengte treningssentre!

Et slag for det gode miljøet i eiendomsbransjen

Anthon Eiendom håper at alle aktører i eiendomsbransjen melder seg på og møter opp til en vennlig kappestrid.

– Som sagt er stafetten i all hovedsak en fundraising! Men vi skaper også en konkurransepreget arena der eiendomsbransjens aktører kan møtes uten at slaget står om å vinne kontrakter eller ikke, utdyper Bøe Dyrø.

Han oppfordrer også de som finansierer og megler eiendom, til å melde seg på. Alle lag må bestå av fire personer, der minst én av de fire skal være en kvinne.

Meld på teamet ditt på fire i dag via linken: https://signup.eqtiming.com/?Event=antonbnilsen.

Fakta om Anthonstafetten
Oppmøte:

Kl. 17.00, stafetten starter kl. 17.30.

Hvor:
Midt i Frognerparken – over broa og til høyre.

Hva slags utstyr bør man ha?
Joggesko, treningsklær og godt humør!

Påmelding:
Ta utfordringen og meld på firmaet ditt i dag! https://signup.eqtiming.com/?Event=antonbnilsen Påmeldingsfrist 22. april.

Må man være godt trent?
Anthonstafetten er for alle! Velkommen til et uhøytidelig, men viktig, bransjetreff hvor det utkjempes en vennskapelig kamp mellom de ulike selskapene. Her konkurrerer man mot blant andre eiendomsselskapene, arkitektene, eiendomsadvokatene og noen av bankene.

Har Anthonstafetten noe med Team Anthon å gjøre?
Team Anthon er en gjeng mosjonister på alle nivå. Målene våre er våre egne, ambisjonene ulike, men treningsgleden deler vi! Skigleden, løpsgleden og generelt treningsopplevelsene. Anthon Eiendoms Team Anthon handler om det å være en del av noe. Følelsen av å trene sammen. Pushe hverandre gjennom det siste intervalldraget, dele smøretips, lære av hverandres erfaringer og feire sammen etter målgang!

Om du ønsker å bli med å trene ellers i året – og bli en del av Team Anthon? Ta kontakt med Fredrik Baumann på fb@anthoneiendom.no.