Bli med på Anthonstafetten – en vennlig kappestrid for alle i eiendomsbransjen!

Vi har gleden å invitere til Anthonstafetten 2023 – en vennlig kappestrid for alle i eiendomsbransjen. Tar firmaet ditt utfordringen? På med løpeskoene, og møt opp i Frognerparken tirsdag den 2. mai!

Rett før pandemien inviterte Anthon Eiendom for første gang til Anthonstafetten – et hyggelig og sosialt bransjetreff med et snev av puls. Det ga mersmak. Nå har selskapet nok en gang gleden av å invitere til en ettermiddag fylt med mingling, mosjon og mestringsfølelse.

– Anthonstafetten er for alle i eiendomsbransjen, uansett form eller nivå. Det er en hyggelig møteplass for å bli bedre kjent og ha det gøy sammen. Samtidig er det ikke til å stikke under en stol at vi er en bransje med mange konkurransehoder. På løpsdagen står heder, ære og gjeve priser på spill. Vinnerlaget vil stikke av med tittelen «årets raskeste» og en inngravert pokal til odel og eie, sier Fredrik Baumann, utviklingsdirektør i Anthon Eiendom.

Løp om kapp i kampen mot kreft
Stafetten er en pengeinnsamling til Aktiv mot kreft – en organisasjon som persontilpasser trening som en del av kreftbehandlingen. Anthon Eiendom har støttet organisasjonen i årevis.

– En tilleggsdimensjon til at Anthonstafetten er en arena for å møte folk i bransjen utenfor kontorets fire vegger, legger vi til rette for å gi økonomisk støtte til Aktiv mot kreft. Her kan eiendomsbransjen bidra til å skape gode treningsfasiliteter for kreftrammede, sier Baumann.

Oppfordrer alle i bransjen til å delta
På grunn av koronapandemien ble Anthonstafetten lagt på is i 2020 og 2021. Året før pandemien vant Entra BIL stafetten, og de kunne nok et år smykke seg med tittelen som «årets raskeste» i 2022.

Til tross for at gjengen hos Entra er sultne på gullet for tredje gang, synes Simen Hoem Langsholt, business controller i Entra, at det å løpe for en god sak gir ekstra motivasjon.

– Vi synes det er et veldig godt arrangement, vi opplever god stemning, og det er en proff ramme. Det er en lavterskel-konkurranse som alle har forutsetninger for å gjennomføre – i tillegg går dette til en meget god sak.

Etter gjengen i Entra hadde vunnet Anthonstafetten i 2019, ble én av Entras deltakere på vinnerlaget diagnostisert med kreft. Det satt det hele i perspektiv, forteller Simen.

– Da kollegaen vår fikk påvist kreft ett år etter seieren i 2019, ble formålet med Anthonstafetten ekstra viktig for oss. Vedkommende har også selv erfart hvor utrolig viktig persontilpasset trening i kreftbehandlingen er.

Nå oppfordrer Simen enda flere i bransjen til å delta for en viktig sak.

– I tillegg til at vi motiveres litt ekstra for formålet og organisasjonen Aktiv mot kreft, er det et supersportslig arrangement som vi helt klart kan anbefale. Entra stiller i år også, og vi håper mange i bransjen har anledning til å prioritere dette noen timer den 2. mai. Kanskje ikke for å vinne, men for å rette oppmerksomhet mot formålet, avslutter Simen Hoem Langsholt.

Oppmøte: tirsdag 2. mai, klokken 17.00
Hvor:
Frognerparken
Meld dere på her!

Hvor mange fra én bedrift kan delta? Så mange dere vil, men det er fire deltakere på ett lag. Minst én kvinne på hvert lag.

Hvor lang er distansen?
1000 meter per person. Alle løper samme etappe.

Når er oppmøte?
Etter avtalt tid.

Hvor henter vi startnummer? I Frognerparken på løpsdagen.

Må man være trent for å delta? Nei. Alle kan delta.

Hva skiller Anthonstafetten fra Holmenkollstafetten? Anthonstafetten er et eksklusivt lavterskeltilbud for eiendomsbransjen, der alle er samlet på samme sted i Frognerparken i 1–2 timer.  Anthonstafetten er også en fin oppkjøring til Holmenkollstafetten!