Årets raskeste møteplass for eiendomsbransjen

Vi inviterer til Anthonstafetten 2024. - Ta på løpeskoene, og møt opp i Frognerparken tirsdag den 30. april, sier Fredrik Baumann i Anthon Eiendom.

– 2023 var meget bra med 72 påmeldte lag. Vi har nylig lagt ut påmeldingen for i år, og det tikker inn løpende. I år har vi ambisjoner om 100 lag på startstreken, sier Baumann.

Anthonstafetten er en ettermiddag fylt med mingling, mosjon og mestringsfølelse for alle i eiendomsbransjen, uansett form eller nivå. I tillegg samler vi inn penger til Aktiv mot kreft.

Løper om kapp i kampen mot kreft
– Vi synes Anthonstafetten er en fin arena for å treffe eiendomskolleger. Det er en enkel og fartsfylt aktivitet sentralt i byen, som alle kan være med på. Det er også en fin oppkjøring til Holmenkollstafetten. Vi synes rammen er bra, og det er hyggelig å samle inn penger til et godt formål. Her kan eiendomsbransjen bidra til å skape gode treningsfasiliteter for kreftrammede, sier Baumann.

I år som i fjor stiller Anthon Eiendom selv med flere lag. «Harelaget» har fortsatt ikke klart å gå av med seieren og endte på andreplass i fjor, ett sekund bak vinneren Fredensborg Fritid 1.

To år på rad?
Fredensborg Fritid 1, som stakk av med seieren i fjor, har derimot planer om å gjenta suksessen. Det sier Nikolai Tefre Lunder.

– Det var veldig gøy å vinne! Ambisjonene er å bringe pokalen hjem til kontoret også i år. Siden Holmenkollstafetten går av stabelen kun noen få dager etterpå, har mange av oss allerede gjort en god jobb med å trene i forkant.

Prestisjefylt
– Er det stas å sikre seg trofeet?

– Anthonstafetten er et strålende arrangement, men enhver konkurranse blir morsommere når man vinner. Det er klart det er mye prestisje i å ta med seg trofeet hjem – spesielt når det er såpass mange bransjekollegaer som deltar.

– Hva synes dere om Anthonstafetten som konsept?

– Dette er et svært velkomment konsept – både som arrangement og det faktum at startkontingent går uavkortet til en god sak! Vi ønsker å rette en stor takk til Anthon Eiendom som arrangør – og vi gleder oss til årets stafett.

Info om Anthonstafetten 2024:

Oppmøte: tirsdag 30. april, klokken 17.00
Hvor:
Frognerparken

Meld dere på her!

Hvor mange fra én bedrift kan delta? Så mange dere vil, men det er fire deltakere på ett lag. Minst én kvinne på hvert lag.

Hvor lang er distansen?
1000 meter per person. Alle løper samme etappe.

Når er oppmøte?
Etter avtalt tid.

Hvor henter vi startnummer? I Frognerparken på løpsdagen.

Må man være trent for å delta? Nei. Alle kan delta.

Hva skiller Anthonstafetten fra Holmenkollstafetten? Anthonstafetten er et eksklusivt lavterskeltilbud for eiendomsbransjen, der alle er samlet på samme sted i Frognerparken i 1–2 timer.  Anthonstafetten er også en fin oppkjøring til Holmenkollstafetten!